Als mooie vrouw wil je ook je decolleté laten zien. Helaas zijn de hals en de decolleté gebieden waar tekenen van veroudering goed zichtbaar zijn en vaak verraden ze uw echte leeftijd. De huid is er erg dun, wordt vaak minder verzorgd en staat bloot aan invloeden van buitenaf ( zoals UV-schade).

Behandelingenvoor een verouderde decolleté

De Ultraformer 3 en de Venus Viva warmen de diepere lagen van de huid op. Deze warmte veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de collageenvezels en stimuleert op lange termijn de aanmaak van nieuw collageen wat resulteert in een jongere, meer stevige huid met minder rimpels en lijntjes.

Venus Versa is een krachtig medisch IPL toestel voor het opbleken van pigmentvlekken. Ook roodheid gaat met deze behandeling verbeteren. Na de behandeling is de pigmentvlek initieel donkerder. Kort daarop verschijnt er een dun korstje dat na een tiental dagen vervelt.

Mesotherapie is een techniek waarbij er een medisch revitaliserende cocktail van vitamines en hydraterende bestanddelen  met behulp van een mesogun pijnloos geïnjecteerd worden en de huid stimuleert tot verjonging, intens voedt en hydrateert.

Vaak is het complementeren van verschillende technieken de beste manier om een verouderde decolleté te verjongen. De huid nadien goed beschermen en verzorgen is essentieel om uw bekomen resultaten te behouden.