Beste patiënt,

Naar aanleiding van de extra maatregelen in de strijd tegen het Corona Virus voelen wij ons genoodzaakt als niet dringende medische zorgverlening onze esthetische activiteiten tijdelijk stop te zetten. Clinic3D is gesloten tot de opheffing van de Lockdown in Belgie. Wij adviseren iedereen zo veel mogelijk thuis te blijven en goed voor zichzelf en de anderen te zorgen. #SamenTegenCorona

Afspraken kunnen enkel telefonisch gemaakt worden op nummer +32 (0)468 21 61 36

VRAGEN kunnen via contactformulier gesteld worden u mag binnen de 48u een antwoord verwachten. Voor een geïndividualiseerd advies komt u best op raadpleging.

BIJ HOOGDRINGENDHEID kan u ons een SMS sturen : +32 (0)468 21 61 36  met uw naam en telefoonnummer en wij contacteren u spoedig.

ANNULATIE:  Onze dienstverlening kan enkel efficiënt werken indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Wij begrijpen dat patiënten soms door onvoorziene omstandigheden een afspraak moet verzetten. Wij vragen u daarom beleefd om ons minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo verliezen we geen kostbare tijd en kunnen wij andere Patiënten tijdig helpen.

Voor patiënten die laattijdig afbellen of die hun afspraak niet nakomen zijn wij genoodzaakt een consult aan te rekenen (35 euro).