DR. CYJ HAIR Filler is een nieuwe medische effectieve behandeling tegen erfelijke haaruitval gebaseerd op peptidentechnologie. Het haaruitvalproces wordt afgeremd of gestopt, hergroei van haar wordt gestimuleerd, de haardichtheid en haardikte verbeteren evenals de kwaliteit van de haren.

Werkingsmechanisme

Het product wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid en heeft een 4-voudige werking:

 • haargroeistimulatie: activatie haarstamcellen
 • remmen van de haaruitval: remt de vorming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies
 • antioxidant: vrije radicalen of oxidatieve stress is naast hormonen een belangrijke factor die de haarwortel verzwakt
 • stimulatie angiogenese: een betere doorbloeding van de hoofdhuid zorgt dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming.

Dr.CYJ Hair Filler is een nieuwe effectief product in de strijd tegen haaruitval gebaseerd op een gepatenteerde formule van 7 revolutionaire peptiden. De innovatie van DR.CYJ Hair Filler is niet alleen de samenstelling, maar ook de nieuwe gepatenteerde Caregen-technologie van “Sustained Release Technology”. Dit is een complete doorbraak in de manier waarop actieve ingrediënten worden afgeleverd. De minimale dosis geconcentreerde formulering wordt nog 2 weken na de behandeling in de huid gehandhaafd, wat zorgt voor een langzame afgifte en penetratie van de actieve ingrediënten op lange termijn. 

Resultaten

Met een eerste behandelsessie met DR. CYJ Hair Filler is het aannemelijk dat het haaruitvalproces al wordt geremd. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor het haargroeiproces wordt versneld en dikkere en stevigere haren kunnen terug groeien.

Uit klinisch onderzoek, is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid gemiddeld met 22,23% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie voor de behandeling.

Protocol

 • Standaard : 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies)
 • Intensief: 4 sessies om  de 2 weken, daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden
 • Onderhoud: 1 sessie om het half jaar
 • Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts

Aanvullende Verzorging

Pelo Baum Lotion is een klinische bewezen gepatenteerde locale behandeling die de haaruitval stopt en hergroei van haren bevordert. Steeds in overleg met de behandelende arts.

PRP Of DR CYJ Hair Filler ?

Welke behandeling is nu aangewezen. PRP of DR. CYJ Hair Filler ?  Wij geven momenteel het volgende advies voor de beste resultaten.

 • Voor en na een haartransplantatie : PRP Haargroei behandeling
 • Patiënten die ondanks consequent gebruik van Minoxidil en 5 Alpha Reductase remmers toch nog haaruitval ervaren : PRP Haargroei behandeling
 • Patiënten met erfelijke haaruitval die in onderhoud goed reageren op PRP : PRP Haargroei behandeling  verder zetten
 • Nieuwe Patiënten met erfelijk haaruitval of patiënten die weinig effect vertonen na PRP haargroei behandelingen : DR. CYJ Hair Fillers

PRP Injecties zijn een belangrijke aanwinst in de strijd tegen erfelijke haaruitval. Helaas is er nog geen gestandaardiseerd protocol die het maximaal potentieel van de behandeling tot zijn recht laat komen. Vandaar dat het zowel voor de arts en de patiënt  soms frustrerend is dat de resultaten niet systematisch consistent zijn: sommige patiënten reageren goed, anderen hebben duidelijk minder baat van de behandeling.  Dus samen met de arts de ideale behandelingswijze bekijken.

Lees ook onze artikels :

DR. CYJ Hair Filler Behandeling voor Haaruitval

PRP Behandeling of DR. CYJ HAIR FILLER voor Haarverlies