Fillers

Fillers of Vullers. Hiermee vullen we passieve rimpels, lijnen of groeven die aanwezig blijven in het gelaat als we geen expressie maken.

Vooral de verticale lijnen in het gelaat zoals de neuslippenplooi, marionet (mondhoek) plooitjes en de lijntjes tussen de wenkbrauwen kunnen ons een nors of verdrietige uitstraling geven. Met behulp van veilige biologisch afbreekbare produkten kunnen deze  lijntjes en rimpels tijdelijk opgevuld worden. Permanente fillers worden in ons centrum niet gebruikt wegens het risico op blijvende ontstekingen / bijwerkingen.

Merknamen van deze wijdgekende produkten mogen in België wettelijk niet meer vernoemd worden. Het zou immers een reclame zijn en patiënten mogen niet aangezet worden tot (overmatig) gebruik hiervan.

fillers behandeling belgië

Spierontspannende Toxines

Jarenlange gelaatsexpressies veroorzaken dynamische rimpels door het continue samentrekken van de onderliggende spieren. Met behulp van Spierontspannende Toxines, een natuurlijk eiwit geproduceerd door bepaalde bacteriën, kan de spanning van de onderliggende spiertjes verzacht worden. Dit effect zal na verloop van tijd weer verdwijnen en daarom dient de behandeling enkele malen per jaar herhaald te worden.

Met name de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes worden behandeld. Daarnaast kunnen nog andere kleine plekjes behandeld worden zoals; het kuiltje in de kin, lijntjes aan weerszijden van de neus en naar beneden trekkende mondhoeken (marionetplooi).

Ondeskundig gebruik kan het gelaat een maskerachtige / vreemde uitstraling geven. Onze filosofie is deze van een natuurlijke, relaxte uitstraling.

botox behandeling hasselt belgië goedkope botox spierontspanners