Gebruikmakend van radiofrequentiegolven, is de Venus Viva-laser een nieuwe optie voor het behandelen van verschillende huidproblemen, remodelleren van het gezicht en resurfacing met minimale uitvaltijd/herstel. Door zich te richten op zowel de epidermis (buitenste) en dermis (middelste) lagen van de huid, verstevigt de Venus Viva de huid, verbetert de textuur en corrigeert litteken- en pigmentatieproblemen evenals roodheid (rosacea).

Hoe het werkt ?

De Venus Viva werkt op dezelfde manier als een laser maar met minder herstel. Het combineert NanoFractional RadioFrequency en SmartScan-technologie om zowel de warmte als het patroon van de laser te regelen. Het gepatenteerde ontwerp van de pen creëert microdermale wonden die op verschillende diepten kunnen worden ingesteld. Omdat de wonden zo microscopisch en doelgericht zijn, is het omliggende weefsel ongeschonden, maar de reactie van het lichaam is die van wondherstel, waarbij de productie van nieuw collageen wordt gestart om de waargenomen wond te genezen. De Venus Viva biedt verschillende energiedichtheden en heeft een zeer kleine pin-voetafdruk, dus er is minimale pijn en downtime (herstel).

Wat kan de Venus Viva behandelen ?

  • Vermindering van grote poriën
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindering van Striae (zwangerschapsstrepen)Venus Viva  Huidverbetering
  • Geeft Egale huidtextuur
  • Verminderen van acne littekens
  • Vermindering van diepe lijnen en vouwen
  • Correctie textuurproblemen hals
  • Haal de losse huid aan voor een stevigere decolleté

Behandelingstijd

Gezien wij gebruik maken van een sterk verdovende crème  om het behandelingscomfort te maximaliseren (deze moet een 40 tal minuutjes intrekken)  en de behandeling combineren met een PRP en een LED Licht behandeling (om de resultaten te maximaliseren en het herstel zo kort mogelijk te houden) moet u rekenen op 1u45. De effectieve Venus Viva behandeling duurt meestal 15 tot 20 min.

Herstel

Er zullen een paar dagen matige roodheid zijn, vergelijkbaar met zonnebrand. De roodheid mag na 1 à 2 dagen gecamoufleerd worden.

Resultaten

Patiënten kunnen al na drie behandelingen op maandelijkse basis mooie resultaten zien, maar ideaal  kan u opteren voor een reeks van 5 à 6 behandelingen  voor de beste resultaten op het gezicht en acht op lichaamsdelen zoals de nek.

Beste periode voor de behandeling

Gezien de huid niet zongebruind mag zijn voor de behandeling en deze tot 1 maand na de laatste behandeling beschermd moet worden tegen de zon ,wordt deze behandeling best uitgevoerd tijdens de herfts of wintermaanden.