Huidveroudering is het eerste wat in het oog springt bij het kijken naar een gelaat. Door blootstelling aan zonlicht en andere verouderende factoren (roken,medicijnen,stress) gaat de huid dunner worden, zijn stevigheid verliezen en verslappen.

De opperhuid vernieuwt zich trager en verliest zijn jeugdige reflectie. Afhankelijk van het huidtype kunnen er pigmentvlekken of zichtbare bloedvaatjes ontstaan. In de lederhuid gaat de productie van collageen en hyaluronzuur vertragen wat resulteert in fijne lijntjes en rimpels. Ook kunnen Acne littekens en zwangerschapsmasker (melasma) de huid ontsieren. Al deze verschijnselen zorgen ervoor dat de huid ouder oogt. De huidkwaliteit kan op vele manieren verbeterd worden. In ons cosmetisch centrum starten we eerst met een analyse van uw gelaatshuid. Dit maakt een doelgerichte behandeling op maat mogelijk.

Vervolgens staat een ruim arsenaal aan huidverbeterende technieken ter onze beschikking waarbij goed advies en het complementeren van verschillende behandelingen tot de beste resultaten leiden. Deze technieken zijn zorgvuldig geselecteerd op hun doeltreffendheid en veiligheid waarbij de ongemakken en de hersteltijd minimaal zijn.

PREVENT / IMPROVE / MAINTAIN :

Huidveroudering kan tegenwoordig voorkomen worden(PREVENT) en in een latere fase gecorrigeerd worden(IMPROVE). Onderhoudsbehandelingen zijn essentieel(MAINTAIN) om de resultaten te bewaren.
Clinic3D beschikt over een ruim arsenaal aan kwalitatieve medische apparatuur die uw huidconditie kunnen verbeteren.

huidverbetering advies/consult:

  • Anti-aging oftewel huidveroudering vertragen
  • Huidveroudering corrigeren: collageenverlies/hydratatie/fijne lijntjes en rimpels/pigmentvlekken/uitgezette huid bloedvaatjes/huidverslapping
  • Couperose-rosacea-diffuse roodheid
  • Acne littekens
  • Melasma
  • Striae/Stretch marks
  • Medische huidverzorging
     

Alle huidverbeteringstechnieken (behalve Profhilo) vergen een voorafgaand consult .

Dit huidverbetering advies heeft als opzet te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is rekening houdend met o.a.  uw huidprobleem, uw huidtype, uw budget, de te verwachten downtime(herstel), voorbereiding, contra-indicaties enz. Dit consult maakt het ook mogelijk dat we de behandelingen in de agenda zo inplannen dat de continuïteit van de behandelingen gegarandeerd blijft zodat u een optimaal resultaat kan bereiken.

Aanbod medische huidverbeteringstechnieken:

Peelings en aangepaste cremes (cosmeceuticals)

Deze kunnen de huid aanzetten tot versteviging en het huidoppervlak vernieuwen en dus gladder maken. Afhankelijk van uw huidconditie  en cosmetisch huidprobleem ( huidveroudering, gebrek aan glans, acne, melasma) maken we gebruik van verschillende peelings (AHA/TCA) . Advies over de juiste huidverzorging achteraf is essentieel om uw behaalde resultaten te bewaren.

 

Naald gebaseerde technieken

Mesotherapie

Met een geautomatiseerd U225 mesogun wordt  hyaluronzuur en een cocktail van vitamines in de huid gebracht zodat het vochtgehalte in de huid vergroot en deze weer aan glans en elasticiteit wint.

PRP

Platelet-rich plasma ook wel vampier facelift genoemd . Met deze revolutionaire techniek stimuleren we de huid met uw eigen groeifactoren die na een bloedafname uit de bloedplaatjes gewonnen worden. Deze worden vervolgens terug in de huid geïnjecteerd waardoor deze significant frisser en steviger wordt met minder fijne lijntjes.

Skin needling

Met behulp van een Dermapen worden in de huid op gecontroleerde wijze honderden kleine kanaaltjes gemaakt waardoor deze meer collageen gaat produceren. De huid gaat aanspannen , toont voller en fijne lijntjes verminderen. Ook bestaande acne putjes kunnen met deze techniek verminderd worden.

Skinboosters

Langdurige hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur.

thread LIFTING

Bio-absorbeerbare draden die in de huid ingebracht worden zorgen voor een sterke collageenproductie waardoor de huid verstevigt.

 

Licht (laser) en radiofrequentie gebaseerde technieken

Photofacial

Met behulp van Intense Pulsed Light (IPL) worden pigmentvlekjes,vaatjes en fijne lijntjes verminderd.

 

 

CLEARLIFT PLUS 4D LASER

Clearlift Plus 4D wordt ook wel de laser facelift genoemd. Het is een pijnloze laserbehandeling zonder herstelperiode die rimpels verzacht en de huid verstrakt.

LED

Light Emmision Diodes gaan via monochromatisch warmteloos licht de celprocessen in de huid activeren(foto-activation). De huidstructuur verbetert en ontstekingen die tot roodheid van de huid leiden worden tot rust gebracht.

VENUS FREEZE PLUS FACIAL

Gecontroleerde medische radiogolven (Radiofrequentie) gaan de huid energie laten opnemen en deze vervolgens omzetten in warmte waardoor de huidtemperatuur stijgt. Als gevolg hiervan gaat de huid krimpen waardoor de huidspanning en stevigheid aanzienlijk verbetert.

VENUS VIVA

Gebruikmakend van radiofrequentiegolven en een gepatenteerde Tip met pins, is de Venus Viva een nieuwe optie voor het behandelen van verschillende huidproblemen, remodelleren van het gezicht en resurfacing met minimale uitvaltijd/herstel.