venus versa ipl hasselt

IPL Fotofacial

Verminder donkere vlekken en andere tekenen van vroegtijdige huidveroudering( uitgezette bloedvaten, fijne lijntjes) voor een jeugdigere, stralende teint.

Venus versa IPL

Veel patiënten die langere tijd in de zon hebben doorgebracht, zijn kwetsbaar voor versnelde tekenen van vroegtijdige veroudering op hun gezicht, handen en decolleté. Deze zonnevlekken zijn een vorm van huidbeschadiging en vertegenwoordigen een van de meest voorkomende huidproblemen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om uw huidskleur te verbeteren en een jeugdiger ogende teint te herstellen: een fotogezichtsbehandeling.

 


De IPL-behandeling van Venus Concept is een eenvoudige, niet-chirurgische manier om effectief pigment onder het huidoppervlak aan te pakken om de verschijning van verkleuring en vroegtijdige veroudering te verminderen. Er is minimaal ongemak en het herstel is minimaal. . Met IPL-fotofacials kunt u een merkbaar helderdere, zuiverdere en jeugdiger ogende huid bereiken. Elke fotoverjongingsbehandeling werkt ook op vasculaire markeringen, zoals de haarvaten/couperose. Het enige dat nodig is, zijn een paar( 5 tal) snelle behandelingen, die elk ongeveer 15 tot 20 minuten duren en gemakkelijk in uw drukke agenda of zelfs tijdens een lunchpauze passen.

Tijdens een huidverjongingsconsult bepalen we vrijblijvend of deze behandeling voor u geschikt is.

Venus versa IPL:

DE NIEUWSTE GENERATIE VAN DOELTREFFENDE LICHTTECHNOLOGIE MET NOG MEER MOGELIJKHEDEN OP GEBIED VAN: HUIDVERJONGING EN DE AANPAK VAN COUPEROSE, ROSACEA, ACNÉ EN PIGMENTVLEKKEN